Gryta

Mustig gryta med zuccin och broccoli



Grytbitar av nöt
Passerade tomater
Purjolök
Gul lök
Broccoli
Zuccini
Grädde
Förtjockningsmedel
Fond
Buljong
Rödvinsvinäger

Stek köttet ochden gula löken, låt puttra i 30-40 min Med buljongen, fonden, de passerade tomatern och rödvinsvinägern och grädde
Skär broccolin, purjon och zuccinin i bitar
Tillsätt grönsakerna mot slutet och red med förtjockningsmedel till lagom krämig konsistens för gryta.

Hugg in, och inte många kolhydrater efter en helg med en massa fuskande! :P Vi har dock medvetet börjat fuska lite nu efter några månader med ganska strikt diet, dessutom är det så jobbigt när man bli bortbjuden att behöva tacka nej till gosaker :P :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0