Söndags-Pizza
LCHF-Pizza

Pizzadeg:
5 ägg
1 paket Philadelphia
Riven ost
Vispgrädde
Bakpulver
xSalt och peppar
Timjan
Fyllning:
Passerade tomater & Tomatpurré
Bacon & Salami
Sparris & Champinjoner
OST!
Rödrök & Oliver
Osv. osv. osv.
Sätt ugnen på 175 grader och blanda ihop smeten, häll i en långpanna och ställ in i ugnen i mellan 20 och 30 min.
Ta ut pizzabottnen och lägg på fyllningen, skjuts in i ugnen!
Hallon och nöt "coctail"

Hallon
Valnötter
Mandlar
Hasselnötter
Vispgrädde
Lägg i hallonen, rosta nötterna och lägg över. Toppa med vispad grädde. MUMS!

Pizzadeg:
5 ägg
1 paket Philadelphia
Riven ost
Vispgrädde
Bakpulver
xSalt och peppar
Timjan
Fyllning:
Passerade tomater & Tomatpurré
Bacon & Salami
Sparris & Champinjoner
OST!
Rödrök & Oliver
Osv. osv. osv.
Sätt ugnen på 175 grader och blanda ihop smeten, häll i en långpanna och ställ in i ugnen i mellan 20 och 30 min.
Ta ut pizzabottnen och lägg på fyllningen, skjuts in i ugnen!
Hallon och nöt "coctail"

Hallon
Valnötter
Mandlar
Hasselnötter
Vispgrädde
Lägg i hallonen, rosta nötterna och lägg över. Toppa med vispad grädde. MUMS!
Kommentarer
Trackback