Middag

Baconinlindad kyckling med rättikagratäng


Kyckling filéer
Bacon
2 halvstora Rättikor
Grädde
Philadelphia ost
Blandsallad
Bearneisesås
Tillaga kycklingen i ugnen på ca 175 grader med baconet lindad omkring tills den är genomstekt.
Skala och skiva rättikan och koka tills den blir mjuk.
Koka upp grädde och philadelphia
Hacka gul lök
Varva lök och rättika i en form och töm över gräddblandningen
Riv ost och strö över gratängen.
Tillaga i ugnen på 175-200 grader tills den har fått färg och puttra lite.
Servera med en blandsallad och sås.
Smaskens! Dock upplevde jag Rättikan lite vattning denna gång, tror det var för att den inte fick ånga av efter att jag kokat den ordentligt, så ta er tid så det får göra det! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0