Fredagsmiddag

Förrätt
Nötbröd med parmesankräm och baconplommon


En skiva nötbröd
philadelphiaost
parmesanost
torkade plommon (kanske inte jätteLCHF)
bacon
salt/peppar

Blanda philadelphiaosten med fint riven parmesan och salta och peppra.

Huvudrätt
Fläskkarré med rättikagratäng och bearnaisesås


Fläskkarré i skivor
1 rättika
Bearneissås
Sparris
Stek köttet och låt det puttra i stekpannan.
Skiva rättikan i 0,5 cm tjocka skivor och koka tills de blir mjuka, varva med lök i en ungssäker form.
Koka upp grädde, philadelphia, salt och peppar i en kastrull, töm över rättikan.
Riv ost och lägg över gratängen. In i ungnen på ca 200 grader i 15-20 min.

Efterrätt
Hallon, nötbanding och vispad grädde.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0